Training & Coaching

Resultaatverbetering is pas blijvend als de processen en de aansturing van mensen in de pas lopen met het (nieuw) aangeleerde. Alleen het verbeteren van vaardigheden is slechts in enkele gevallen afdoende. TradinQ! biedt uw accountmanagers, commercieel managers en directieleden dan ook een gedegen training en coaching, zodat uitvoering van de aangebrachte veranderingen in het proces ook in de praktijk haalbaar blijft.

Het traject start met een grondig intakegesprek, waarna wij voor u een programma op maat ontwikkelen. Onze training- en coachingprogramma’s zijn een samenspel van theorie en praktijk. Uw medewerkers horen, zien en doen in een veilige omgeving die openstaat om te leren. Dit resulteert in een optimale ontwikkeling van uw medewerkers op het gebied van verkoop- en managementvaardigheden.

De TradinQ! trainer/coach komt uit de praktijk en heeft alle programma’s doorleeft in zijn carrière als salesmanager of commercieel directeur. Hierdoor kan de trainer/coach de deelnemers de geleerde methodieken in de praktijk laten toepassen. De trainer/coach hanteert een positief confronterende stijl van trainen met respect voor het individu.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Daag ons uit in een vrijblijvend gesprek en wij laten u zien hoeveel groei wij voor u kunnen realiseren.