Commerciële groei

Ook voor u is commerciële groei mogelijk. U bereikt dit met behulp van een in de praktijk bewezen methodiek en de implementatie ervan door de ervaren en gepassioneerde senior sales professionals van TradinQ!. Zij maken de integrale en pragmatische aanpak passend op uw situatie. Deze werkwijze zorgt binnen afzienbare tijd voor een blijvende resultaatverbetering.

Een analyse maakt duidelijk waar u kunt verbeteren, wat u kunt verbeteren (en wat reeds goed loopt) en vooral hoeveel het u gaat opleveren. Vervolgens stelt TradinQ! een concreet en hanteerbaar plan van aanpak op en start de implementatie. Tijdens dit traject dragen wij steeds het stokje over aan uw management en directie, zodat u het verbeterde resultaat ook kunt vasthouden.

Ons commerciële groeiprogramma zorgt voor goed voorspelbare resultaten en biedt een betrouwbaar inzicht in de resultaten. Het biedt u de mogelijkheid aan het begin van de maand bij te sturen, waarmee achteraf bijstellen of ingrijpen niet meer nodig is.

TradinQ! …

verhoogt de vaardigheden van uw verkoop medewerkers,
verhoogt de vaardigheden van uw betrokken managers,
zorgt voor een slimmere werkwijze binnen de commerciële afdeling(en),
zorgt voor efficiënter werk,
geeft inzicht in de inspanningen die nodig zijn om de doelstelling te halen,
zorgt met sales activity management voor sturing op deze inspanningen en het behalen van de doelstellingen,
maakt de resultaten binnen de commercie voorspelbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Daag ons uit in een vrijblijvend gesprek en wij laten u zien hoeveel groei wij voor u kunnen realiseren.

Commerciele groei is meer dan bovengenoemde, ook online dien je veel te doen. Ben je op zoek naar het online marketing bureau van Dordrecht?